Camperpark Lingewaard beschikt over 20 prachtige, nieuwe en zeer ruime camperplaatsen. De afmeting per camperplaats is 100 m2

(10 x 10m), waarvan 60m2 bestaat uit verhard materiaal en 40m2 uit groen terras. Elke plek is afgescheiden door middel van een mooie groene haag. Er is bewust gekozen om zeer ruime camperplaatsen met veel privacy te maken en toch ook de gemoedelijke, gezellige en kleinschalige sfeer te behouden! Het camperpark is uitgerust met een volledig nieuw service station welke van alle gemakken is voorzien! Kortom ideaal om uw camper perfect te onderhouden.

 

Denk hierbij aan;

  • Waterfaciliteit om schoon drinkwater te kunnen tanken.
  • Afvoermogelijkheid van afvalwater.
  • Mogelijkheid om uw toilet cassettes te ledigen en te reinigen.
  • Faciliteit voor het reinigen van uw voorruit en het verwijderen van uw huisvuil.
  • Alle camperplaatsen zijn voorzien van een eigen 16A stroomaansluiting.
  • Camperplaatsen bieden ruimte aan campers in alle lengtematen. Hier zit geen limiet aan.
  • Een verwarmd sanitair gebouw met afzonderlijke dames en heren toiletten.
  • Nieuwe en ruime afzonderlijke douches zijn voor zowel dames als heren. Deze douches voorzien van een losse zitstoel en handsteunen.
  • In het sanitair gebouw bevindt zich ook een wasserette met wasmachine, wasdroger, strijkplank en afwasmogelijkheid
  • Gratis WiFi

 

Al onze faciliteiten en voorzieningen zijn nieuw (2017)!

 

Camperplaatsen Camperpark Lingewaard

Fotoalbum

Camperpark Lingewaard Logo

Prijzen

Camperplaats inclusief overnachting met twee personen en een huisdier. * Prijs inclusief servicestation, exclusief Electra en water. Electra € 1,- per 2 kWh Water € 1,- per 100 ltr Douche € 1,- per 5 min Gebruik servicestation zonder overnachting € 3,- Gelieve euromunten meebrengen voor de automaten en contant geld voor een contante betaling. Pinnen is enkel mogelijk als de beheerder aanwezig is. In het sanitairgebouw staat een kast met gratis toeristische informatie van de omgeving en fietsroutes. Hiernaast de inschrijfkast zoals u die aantreft bij binnenkomst tegen de wand van het toilet/wasserette gebouw. Hier kunt u, uw camper aanmelden en betalen voor de overnachting. U kunt het formulier ook voorafgaand aan uw bezoek downloaden en invullen. Druk op het formulier hieronder voor de bewerkbare PDF.
Inschrijfkast Camperpark Lingewaard
Prijs per overnachting: € 16,00

VVV-info

Inschrijfformulieren en enveloppen

Brievenbus en inschrijfformulier in het Engels en Duits

EN: